Investime ne pasuri te pa tundshme ne Amerike!

Ofrojme sherbime konsulence per qytetaret Shqipetar me vendbanim ne Shqiperi ose Europe qe duan te investojne ne tregun e pasurive te pa tundshme ne Amerike.

Jemi te gatshem tju ndihmojme ne te gjitha hapat e procesit!

  • Krijimi i nje entiteti legal biznesi te formes “LLC” dhe aplikimi per EIN per te hapur llogari bankare Amerikane
  • Analize e tregut per te identifikuar pronen me fitimprurjen qe i pershtatet pritshmerise tuaj
  • Perfaqesim ne procesin e bleres ose shitjes te prones tuaj
  • Pregatitje e prones per ta bere gati per ta listuar me qera afatgjate ose afatshkurter (Airbnb, Vrbo)
  • Menaxhim dhe mirembajtje te vazhduesheme te prones gjat kohes qe eshte e lene me qera
  • Strategji per minimizimin e taksave dhe maksimizimin e te ardhurave

2 thoughts on “Investime ne pasuri te pa tundshme ne Amerike!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *